Hyvinvointia työssä ja terveydenhoitajatyöllä -tilaisuus 7.10.19

25.6.2019

Etelä-Savon terveydenhoitajayhdistys järjestää maanantaina 7.10.19 Hyvinvointia työssä ja terveydenhoitajatyöllä -tilaisuuden, joka koostuu koulutuksesta ja päättäjätapaamisesta. Tilaisuus järjestetään Mikkelin keskussairaalan auditoriossa klo 12 – 16. Koulutuksen aiheena on työhyvinvointi. Koulutuksen jatkoksi järjestetään Terveydenhoitajaliiton #Onneksionterkkari -kampanjan hengessä päättäjätapaaminen eteläsavolaisille terveydenhuollon työnantajille ja kuntapäättäjille. Paikalle kutsutaan laajasti myös median edustajia. Tilaisuuden tarkoitus on lisätä terveydenhoitajatyön tuntemusta ja arvostusta tuomalla esiin terveydenhoitajien osaamista ja työn laajuutta sekä ennaltaehkäisevän työn kustannustehokkuutta ja taloudellista kannattavuutta.

Tilaisuus on osallistujille maksuton. Tilaisuudessa on mahdollisuus viedä viestiä ja esittää kysymyksiä työnantajille ja päättäjille. Terveisiä ja kysymyksiä voi lähettää etukäteen Etelä-Savon terveydenhoitajayhdistyksen puheenjohtaja Sirpa Pirskaselle (sirpa.pirskanen@gmail.com) tai yhdistyksen tiedottajalle Emma Izotoville (emma_hyttinen@hotmail.com).

Ennakkotiedote tapahtumasta on välitetty jo osalle työnantajista, mutta toivomme teidän jakavan tiedotetta verkostoissanne ja työpaikoillanne. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille terveydenhoitajille liitosta riippumatta. Terveydenhoitajaopiskelijat kutsumme tilaisuuteen, mikäli paikkoja riittää.

Lopullinen ohjelma julkaistaan kesän jälkeen kouluttajan nimen varmistuttua